Forum

Wydawnictwa ISA
Teraz jest Cz wrz 09, 2010 2:31 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 24, 2005 8:55 pm 
Rezydent
Rezydent

Deker==> 159 tematów? Gratuluję. Tutaj nie macie nawet tylu postów :mrgreen: .

TAM, GDZIE ŁĄCZĄ SIĘ SFERY

Call me neerg

Tytuł:
PostNapisane: So maja 07, 2005 10:29 pm 
Nowy
Nowy

rehctub to że ty jestes idiota to nie znaczy że wielki shadowrun jest mało znany. jest mało postów, bo wszystko jest dokładnie opisane w podręcznikach. W dnd jest wiele niejasności, dlatego dużo postów. Zważ, że tu tematy są "na temat", a nie jakieś pierdoły. Zważ że w większości graczy shadowruna POTRAFI grać w rpg, a w dnd w większości to noby [Nie znalazłem takiego słowa w słowniku języka polskiego], założe się że należysz do ostatnich. Nie masz zielonego pojęcia o rpg, te 14 osób to pewnie taki sam motłoch jak ty :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
W shadowranie [A nie Shadowrunie?] są sami weterani rpg, tak samo w Earthdawnie, gurpsie czy wampirze. Grasz w dnd dlatego, bo to jest system dla amatorów

Na forum wydawnictwa ISA używa się polskich znaków i pisze się po polsku.
Ponad to atakowanie innych bywalców w taki sposób, jak ty to zrobiłeś jest karane.
Wlepiając posty o takim stylu, długo tu nie pobędziesz.

- Nephand

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: N maja 08, 2005 1:12 pm 
Rezydent
Rezydent

Unknown user napisał(a):
jest mało postów, bo wszystko jest dokładnie opisane w podręcznikach. W dnd jest wiele niejasności, dlatego dużo postów.

Tekst roku...
az mnie zatkalo jak to przeczytalem...
nie bede dalej komentowal...

Unknown user napisał(a):
rehctub to że ty jestes idiota to nie znaczy że wielki shadowrun jest mało znany.

Oczywiscie ze jest malo znany. Chyba nie probujesz powiedziec ze Shadowrun jest popularny, co? Nie jest.

Unknown user napisał(a):
W shadowranie [A nie Shadowrunie?] są sami weterani rpg, tak samo w Earthdawnie, gurpsie czy wampirze.

Tacy jak ty? Nie badz smieszny.

Unknown user napisał(a):
Zważ że w większości graczy shadowruna POTRAFI grać w rpg, a w dnd w większości to noby

A co to ma do rzeczy? Ze niby te systemy sa trudniejsze? Ze tylko orly w RPG potrafia w nie grac? Brednie.

Ja natomiast nie twierdze ze Shadowrun jest kiepski, nigdy nie gralem. W koncu zalozenie "jesli cos jest malo popularne to jest kiepskie, bo nikt w to nie chce grac" jest bledne. Lecz nie w 100% bledne.

TAM, GDZIE ŁĄCZĄ SIĘ SFERY

Call me neerg

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 09, 2005 9:50 pm 
Weteran
Weteran

Nie miałem większego kontaktu z Shadowranem (?) podobnie jak wielu ludzi z którymi gram... jeżeli już ktoś wie co to za system i w niego gra to nie przywiązuje do gry zbytniej wagi. Ot, taki system do zabicia nudy podczas jazdy w busie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 10, 2005 3:06 pm 
Moderator
Moderator

CilliT--->nom, ja też mogę grać gdzie popadnie, ale w busie raczej ciężko o choć odrobinę klimatu i stabilności dla rzutów kostkami. No, ale co system to obyczaj:-]

rehctub--->mamy już 190 tematów 16455 postów, ale tu nie ma z kim o czym, co doskonale udowodniłeś swoim ostatnim postem- więcej no commend...

Unknown user--->masz racje SR jest nawet przez wydawce kierowany do "zaawansowanych" graczy, ale gdy poznasz tą mechanike będzie łatwiej skumać "trako" i inne takie...

Weźmy d&d, w lesie stoi piękna studnia, będzie-magiczna, weźmy cyberpunka- znajdujesz dyskietke, będą o nią walczyły potężne organizacje... Shadowrun łączy światy magii i technologii, tutaj może zdarzyć się wszystko i to jest najlepsze...

[I wyjdzie zalana wodą, piękna dyskietka w kształcie studni :wink: ] - Nephand

Nephand--->każdemu coś napisałem, więc Tobie też wypada:-] system jak zwał tak zwał, u nas na Shadowrun Polska musimy operować nazewnictwem 2ed, 3ed, slangiem z angielskiego, rodzimego, a MATT niedawno zapodawał coś po francusku...

[Takie zapodawanie jest wybaczalne, jeśli terminy pochodzą z systemu bądź systemu dotyczą, a dyskusja toczy się na konkretny temat.
Poprzedni post, który poprawiłem nie był konkretny. Z racji tego, że miał naturę "niewybaczalną"przyczepiłem się i do "Shadowrana"] - Nephand

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 16, 2005 3:08 am 
Początkujący
Początkujący

rehctub napisał(a):
Deker==> 159 tematów? Gratuluję. Tutaj nie macie nawet tylu postów :mrgreen: .

Po co? Pisanie tutaj jest obowiazkowe? Może co setny post nagradzany? :P

unknown user napisał(a):
jest mało postów, bo wszystko jest dokładnie opisane w podręcznikach

CO?! :shock: .
O rany, unknown. Twoj post raczej malo kogo zacheci do poparcia systemu... Wyluzuj :) .

Cillit napisał(a):
jeżeli już ktoś wie co to za system i w niego gra to nie przywiązuje do gry zbytniej wagi. Ot, taki system do zabicia nudy podczas jazdy w busie.

Erm...
Cillit - to miałeś kontakt z systemem, czy nie?
Chciałbym zobaczyć, jak w to ciepiesz w autobusie :P (chodzi ci o RPG?)
SHADOWRUN. Jak nie jesteście pewni pisowni, to na górze widać nazwę tablicy.

Nephand - napisałem ci już na privie, ale widzę, że nie skutkuje...
CZY MÓGŁBYŚ Z ŁASKI SWOJEJ OŻYWIĆ TROCHĘ TĘ TABLICĘ?
JESTEŚ MODERATOREM - MODERUJ !!!

kontakt: mattness-malpa-op.pl

forum

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]