Dla mnie od samego poczatku mojej przygody z PTCG najlepszym rysownikiem był Ken Sugimori. IMO karcianka właśnie jemu zawdzięcza najwięcej. Lubię go za cieszące oko rysunki, ciekawą kreskę, realne (oczywiście tak realne, jak to może być w przypadku nieistniąjących stworzeń

) przedstawianie Pokemonów no i geialne tła
Co do innych rysowników:

Mitsushiro Arita - dość ciekawa rysunek, w miarę realistyczny rysunek, ale brak uroku z rysunków Sugimoriego

Keiji Kinebuchi - dobrze, że on ryssuje trainery i energie, bo pokemonów w jego wykonaniu chyba bym nie strawił (zna toś jakieś?); ale jako rysownik trenerów i energii się sprawdza

Kagemaru Himeno - oryginalny styl, dość ciekawy, taki ciut rozmazany, jak na razie od niego mam przed oczami tylko Oddisha z Jungle, które ma genialny rysunek

, aha no i jeszcze Rhydon i Jigglypuff, też oba bardzo fajne; duży plus dla tego pana

Atsuko Nishida - nie wjestem pewien, ale patrząc na Erka's Exeggcute'a i Ratatę z Team R wydaje mi się, że ten pan próbuje naśladować styl Sugimoriego, nie wykształcając swojego, ale żeby się w tym utwierdzić musiałbym zobaczyć wiecej jego rysunków
Z kolei rysownicy, których nie trawię to:

Yukiko Baba - mam Kakunę jego autorstwa i jeśli ktoś widział to wie dlaczego go nie lubię...

Sumiyoshi Kizuki - kto widział Koffinga z Team Rocket, wie o co chodzi
Więcej rysowników na razie nie kojarzę, jak któregoś zobaczę, to coś o nim napiszę.
Pozdrawiam
PS.Do autora wątku --> przydałaby się ankieta na ulubionego rysownika; oczywiście nie mówię tu, żeby dawać w niej wszystkich, jedynie tych głównych, np. Sugimori, Arita, Himeno, Kinebuchi, ewentualnie jeszcze paru innych, jak ktoś ma propozycję.
==EDIT==
Znalazłem właśnie Diggleta z rysunkiem Kinebuchiego i swoją opinię podtrzymuję - temu gościowi nie wolno pozwalać na rysowanie Pokemonów.
Co do Kizukiego - mam jeszcze jedną kartę z jego rysunkiem - Oddish Lev.7 - i moja opinia co do tego pana się utwierdza, a wręcz pogarsza; to, co on "tworzy" nie podpada nawet pod skalę ocen dla przedszkolaków

.